Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN


BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN
Hari ni, sye nak join segmen abg Ben Ashaari lagi. Segmen ni memerlukan untuk menjawab beberapa soalan:
  1. Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
    Yup, kebanyakannye ikhlas (mengikut pemerhatian la)

  2. Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    Kebanyakannya jugak malu, sebab biasenye lelaki ni kurang skit dalam sikap 'menonjolkan diri'...

  3. Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    Bagi saye, secara umum, lelaki berblog same tujuannye dengan perempuan. Tetapi ade jugak yang berblog sebab tu satu2nya cara nak dapat markah dalam subjek berkaitan online journalism....(hehe...pengalaman2..)

  4. Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    Sebab tak ramai para lelaki yang suke berblog. lgipun, kadang2 lelaki ni kreatif kalo buat sesuatu benda.....

  5. Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
    of course blog abg Ben....n ade satu blog yg memang wajib dimasuki...(hehe)

  6. Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    em.....letak lukisan yang dilukis sendiri....... (tu pon kalo cantik)..=P

2 comments:

  1. Salam singgah dri blog En.BA =)

    ReplyDelete
  2. wkumsalam...hye.... tq singgah..=)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Instagram