Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Sila ceritakan latar belakang anda ..
Saya berasal dari negeri bumi kenyalang, lahir pada bulan paling hujung dalam setahun. Lahir kat salah satu kawasan pedalaman yang lame dah tak dilawati.

Profesion anda sekarang ?
Sekarang sedang berada dalam tahun 4 sem last di slah sbuah IPTA Malaysia. N sedang menjalankan praktikal di Gombak.

Blog favourite anda .. kenapa ?
Blog abg Ben, sebab die slalu buat segmen yg menarik.. n then info pon ade yg berguna...=) Pastu blog diri sendiri. hehe....sebab nk dgar lgu anuar zain ulang2...hehe...

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa?
Blog yang lambek nak di buka. Sebab susah nk bukak. Menghilangkan mud je nak tunggu.

Impian anda terhadap blog anda ..
Impian untuk blog ni adalah semoga dapat mengenali lebih ramai blogger n in the same time dapt share2 pgalaman n info. Duit??? buat mase skarang x minat lagi ke arah itu....


siapa yang nak join sekali untuk segmen ni, klik kat SINI..

SARAWAK IBU PERTIWIKU....!!!! =)

11 comments:

  1. salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. apa kabar orang sarawak!!? sila jawap di ruangan komen entri sya ni.. hehe

    http://fuyohblog.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  3. 0rang k0lumpo datang menjengah...

    ReplyDelete
  4. salam ziarah..

    salam perkenalan dr sy..

    http://fashah84.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. blogger pahang sini..keep blogging :)

    ReplyDelete
  6. salam dr miak SWK..

    http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  7. salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ReplyDelete
  8. wkumsalam....tq suma dtg menyinggah... baru lgi dalm dunia blog ni...+) papepun, nice to meet u allzzz.....=*

    ReplyDelete
  9. orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. selamat berkenalan...:)
    saya blogger kl...
    jom jadi member nak???

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Instagram